TEATTERI
TIEDOTTAA


22.9.2021

Teatteriryhmät saivat uudet nimet, tällä kertaa jaksollisesta järjestelmästä. Jatkossa ryhmämme tunnetaan nimillä:
Elohopea (6-8-vuotiaat)
Jodi (9-11-vuotiaat)
Einsteinium (10-12-vuotiaat musateatteri)
Neon (10-12-vuotiaat)
Rikki (13-15-vuotiaat)
Krypton (14-18-vuotiaat)
Helium (aikuiset)


20.8.2021

Teatterimme harrastuskausi starttaa viikolla 35 (ellei ohjaaja ole toisin ryhmälle informoinut). Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty tälle viikolla teatteritiedote sähköpostiin. Mikäli tiedotetta ei kuulu, tarkistathan roskapostin. Jos sieltäkään et tiedotetta löydä, ota meihin yhteyttä! 

Vapaita paikkoja löytyy vielä muutamia seuraavista ryhmistä:
6-8v tiistaisin klo 18.30-19.30
10-12v musiikkipainotuksella maanantaisin klo 19.00-20.00
14-18v keskiviikkoisin klo 19.30-21.00


19.4.2021

Kauden 2021-2022 teatteriryhmiin ilmoittautuminen vanhoille harrastajille on avoinna 22.4.2021-31.4.2021. Uusien harrastajien ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2021. Syksyn ryhmät ja harrastusaikataulut pääset katsomaan täältä. Ilmoittautuminen: www.klans.fi/ilmoittautuminen 


1.3.2021
Teatteria! Sirkusta! Tanssia! Askartelua!
Luova lava – päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita, sillä leireillä on tekemisen riemua!
Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille tarkoitettua luovaa ja ohjattua kesätoimintaan. Leireillä päivät kuluvat leikkien, liikkuen, ulkoillen, tanssien, askarrellen ja musisoiden. Leireillä hyödynnetään lasten omaa luovuutta ja improvisointia, leiriläisiltä ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta taiteiden alalta. Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle.
Leirit järjestetään seurantalo Roinelassa (Klaukkala) 7.-11.6. ja 14.-18.6. Päivittäin 9.30-15.30.
Kesäleirin hinta on 130 €/viikko tai 240 €/kaksi viikkoa.
Leirin hintaan sisältyy ohjelma, materiaalit, vakuutus, lämmin ruoka ja välipala.
Lisätietoja: anttila.lauramari@gmail.com 
Ilmoita lapsi erikseen molemmille leiriviikoille.

Ilmoittaudu kesäleireille täältä

Leireillä noudatetaan valtioneuvoston suosituksia liittyen koronatilanteeseen. Leirilaskut lähetetään toukokuussa ja ilmoittautuneihin ollaan yhteydessä mikäli leiriin tulee muutoksia tai peruuntumisia. 


8.1.2021

Teatteri Roinela esittää kesällä 2021 Eliittikissat piknik-kesäteatterin. Esitykseen etsitään kaikenikäisiä näyttelijöitä. Koeluvut järjestetään, kun koronatilanne sen sallii. Ilmoittaudu jo nyt mukaan koelukuun ja kysy lisää kesäteatterista laittamalla sähköpostia info(a)teatteriroinela.fi


8.1.2021

Keski-Uudenmaan sote on ilmoittanut, että harrastustoimintaa koskevia suosituksia jatketaan ainakin tammikuun 2021 loppuun asti. Teatteri Roinela noudattaa annettuja suosituksia ja ryhmät aloittavat harjoituskauden ensi viikolla etänä tai ulkona. Harrastajille on lähetetty sähköpostilla tieto oman ryhmän harjoituksista. 


28.11.2020

Nurmijärven kunnan suositusten mukaisesti Teatteri Roinela keskeyttää sisällä tapahtuvan harrastustoiminnan loppuvuodeksi 2020. Osa ryhmistä harjoittelee loppuvuoden etäyhteyksillä ja muutama ryhmä kokoontuu vielä ulkona ennen kauden päättymistä. Kiitämme kaikkia harrastajia hienosta syksystä ja toivottavasti pääsemme harjoittelemaan jälleen normaalisti tammikuussa 2021.


2.10.2020

⭐️Onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa?
⭐️Oletko 13-17-vuotias?
👉Tule mukaan kehittämään nuorisoseuran toimintaa!
Perustamme nuorisotoimikunnan Klaukkalan Nuorisoseuralle. Toimikunnassa nuorilla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa järjestettävää toimintaa. Olisiko sinulla ideoita, joita haluaisit toteuttaa yhdessä meidän kanssa?
Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostiviesti info(a)teatteriroinela.fi, jotta osaamme varata riittävästi pikkupurtavaa ja virvokkeita. Ilmoittautumiseen riittää oma (ja kaverisi) nimi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.
Tapaamiset Roinelassa: pe 9.10. klo 17:00, pe 23.10. klo 17:00 ja pe 6.11. klo 17:00!


24.7.2020

Etsitkö uutta harrastusta? Teatteri Roinelalla on harrastusryhmiä 7-vuotiaasta ylöspäin ja kaikkiin ryhmiin on vielä vapaita paikkoja. Ryhmissä harjoitellaan teatteritaitoja ikäryhmälle sopivalla tasolla ja nautitaan yhdessäolosta! Lisätietoja ryhmistä löydät Teatteriryhmät -alasivulta ja ilmoittautuminen onnistuu 1.8.20 alkaen täältä.

Teatteri Roinelan syyskausi alkaa viikolla 36. Harrastusmaksu on 75€/lukukausi.


27.3.2020

Klaukkalan Nuorisoseura ry:n toinen tiedote koronavirustilanteesta:

Klaukkalan Nuorisoseuran johtokunta sekä harrastusalavastaavat ovat kokoustaneet ja päättäneet
keskeyttää kasvokkain tapahtuvan harrastustoiminnan tältä keväältä kokonaan. Tämä tullaan
huomioimaan kevään harrastusmaksulaskuissa, jotka tulevat koostumaan seuran jäsenmaksusta (25€), sekä
toteutuneiden harrastuskertojen (n. 60%) osuudesta.
 
Myös Klaukkalan Nuorisoseuran sääntömääräinen kevätkokous 29.3.2020 järjestetään sähköisenä
etäkokouksena.
 
Klaukkalan Nuorisoseuran linja perustuu osin valtioneuvoston päätöksiin ja suosituksiin (16.3.2020), sekä
Suomen Nuorisoseurojen linjaukseen harrastustoiminnan keskeyttämisestä. Nykyvalossa on
epätodennäköistä, että valtioneuvoston päätökset ja suositukset tulisivat kevenemään kevättä kohden.
Epätietoisuuden vähentämiseksi teimme päätöksen koko kevään harrastuskauden keskeyttämisestä.
 
Toivomme pystyvämme näin vaikuttamaan osaltamme viruksen leviämisen hidastumiseen ja näin ollen
kaikkien jäseniemme terveyteen. Tilanne on valitettava, joten toivommekin ymmärrystänne tässä ikävässä
tilanteessa. Jos asiasta heräsi lisäkysymyksiä, olettehan yhteydessä sähköpostilla
johtokunta.klans@gmail.com  


15.3.2020

Klaukkalan Nuorisoseura ry:n tiedote koronavirustilanteesta:
 
Klaukkalan Nuorisoseuran johtokunta sekä harrastusalavastaavat ovat tänään kokoustaneet ja päättäneet
keskeyttää harrastustoiminnan ainakin seuraavan kahden viikon ajaksi (viikot 12 & 13). Harrastuskerrat
tältä ajalta siirretään mahdollisuuksien mukaan toukokuulle, joka tarkoittaa, että harrastuskausi kestää
tänä keväänä pidempään. Mahdollisista jatkotoimenpiteistä tiedotamme myöhemmin tilanteen eläessä.
 
Klaukkalan Nuorisoseuran linja perustuu Suomen Nuorisoseurojen linjaukseen, jossa paikallisseuroja
suositellaan keskeyttämään harrastustoiminta maaliskuun loppuun asti. Lisää koronavirustilanteesta
Nuorisoseuroissa voit lukea täältä.
 
Tilanne on harmillinen, mutta pyrimme toimillamme estämään taudin leviämistä. Toivomme ymmärrystä
tässä ikävässä tilanteessa.  


13.3.2020

Olemme seuranneet koronavirukseen liittyvää tiedotusta päivän mittaan ja päättäneet peruuttaa huomisen (14.3) harrastajille suunnatun lavasteleirin. Seuramme johtokunta kokoontuu sunnuntaina ja saamme sen jälkeen linjauksen harrastusryhmien kokoontumisesta. Informoimme harrastajia asiasta mahdollisimman pian tämän jälkeen.13.3.2020

Teatteri Roinela seuraa tiedotteita liittyen koronavirus tilanteeseen. Tällä hetkellä harrastustoiminta jatkuu normaalisti, mutta jokainen harrastaja saa käyttää omaa harkintaansa treeneihin osallistumisen suhteen. Mikäli seuran johtokunta linjaa harrastustoiminnan rajoittamisesta, informoimme siitä harrastajia. Seuraamme myös THL:n ja hallituksen linjauksia sekä kunnan koulujen tilannetta. 

Kipeänä ei saa osallistua teatteritreeneihin. Toivomme harrastajien pesevän kätensä saippualla ennen treenien alkamista ja käyttävän käsidesiä, jota löytyy tällä hetkellä seurantalon eteisestä. Päivitämme tilannetta verkkosivuillemme. Toukokuun esitysviikon osalta teemme linjauksia myöhemmin. 


25.2.2020

Etsitkö lapselle tekemistä kesällä 2020? Ilmoita hänet mukaan Luova Lava -päiväleireille!

Luova lava – päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin, sanataiteen ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita sillä leireillä on tekemisen riemua. Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille tarkoitettua luovaa ja ohjattua kesätoimintaan.
Leireillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen ja musisoiden. Leireillä hyödynnetään lasten omaa luovuutta ja improvisointia, leiriläisiltä ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta taiteiden alalta. Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle.
Leirit järjestetään 1.-5.6. ja 8.-12.6. Päivittäin 9.30-15.30. Kesäleirin hinta on 120 euroa/viikko tai 220 euroa/kaksi viikkoa. Leirin hintaan sisältyy ohjelma, materiaalit, vakuutus, lämmin ruoka ja välipala.
Ilmoittautuminen aukeaa viikolla 10
Lisätietoja: anttila.lauramari@gmail.com
Leiripaikka: Seurantalo Roinela, Seurantie 2, Klaukkala
Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja löydät täältä.


12.2.2020
Ensi viikolla Teatteri Roinelassa vietetään hiihtolomaa ja ryhmien harjoituksia ei pidetä.
Mukavaa lomaviikkoa kaikille!


23.1.2020
Kiinnostaako sinua teatteriharrastus kesäkaudelle? Tule kuuntelemaan Teatteri Roinelan infotilaisuuteen kesän 2020 kesäteatteriproduktiosta maanantaina 27.1.20 klo 18.00 tai tiistaina 11.2.20 klo 18.00 seurantalo Roinelan yläkertaan.
Kesäteatteriin tarvitaan näyttelijöiden lisäksi talkooväkeä mm. lavastukseen, puvustukseen, kanttiiniin ja lipunmyyntiin! Lisätietoja: info(a)teatteriroinela.fi 


4.1.2020

Tammikuussa Roinelassa pääsee seuraamaan klassikkosatua, kun Teatteri Roinelan aikuisten ryhmä tuo näyttämölle versionsa Tähkäpäästä. Liput 10€/kpl tai perhelippu 35€/kpl. Lisätietoja näytelmästä löydät täältä
19.11.2019

Teatteri Roinelan kaikkien ryhmien yhteisiä pikkujouluja vietetään Roinelassa keskiviikkona 11.12.2019. Pikkujoulut päättävät harrastuskauden ja harjoituksia jatketaan jälleen loppiaisen jälkeen. Teatteri kiittää kaikkia harrastajiaan onnistuneesta syyskaudesta 2019! Lisätietoja pikkujouluista oman harrastusryhmän ohjaajalta!


9.10.2019

Ensi viikolla (vko 42) teatterissa vietetään syyslomaa ja treenejä ei pidetä, ellei ohjaaja ole siitä erikseen ryhmälle ilmoittanut. Iloista syyslomaa kaikille!


6.10.2019

KLAUKKALAN NUORISOSEURA RY:N JOHTOKUNTA TIEDOTTAA

Teatteriryhmien sekä kansantanssin lapsiryhmien harrastusmaksuista on tiedotettu  virheellisesti tai tiedotus on ollut puutteellinen. Klaukkalan nuorisoseura ry:n syyskokouksessa on päätetty nostaa harrastusmaksuja kulujen kattamiseksi jo kuluvalle harrastuskaudelle. 

Uudet harrastusmaksut:
alle kouluikäiset 50€/lukukausi
kouluikäiset 75€/lukukausi

Pahoittelumme virheellisestä tiedotuksesta.
Olettehan yhteydessä, mikäli teillä on jotain kysyttävää harrastusmaksuista (johtokunta.klans@gmail.com)


20.8.2019

Kauden 2019-2020 teatteriryhmät ovat täyttyneet. Vapautuvia paikkoja voi kysellä info(a)teatteriroinela.fi -sähköpostiosoitteesta. Ryhmät aloittavat toimintansa syyskuun ensimmäisellä viikolla.


1.8.2019

Teatteri Roinelan uusien harrasjien ilmoittautuminen on auennut. Tilaa on 7-9-vuotiaiden, 11-12-vuotiaiden, 13-17-vuotiaiden ja musiikkiteatteriryhmissä. Ryhmien harrastusajat ja lisätietoja löydät teatteriryhmät välilehdeltä. Ilmoittautuminen tapahtuu täältä. Harrastusmaksu on 65€/lukukausi.

Muistathan myös, että Teatteri Roinelan kesäteatteria KIDnappaus! esitetään Roinelan takapihalla 4.-18.2019. Ota mukaasi piknikhuopa ja tule nauttimaan teatterista keskelle Klaukkalaa.


23.5..2019

Teatteri Roinelassa juhlistettiin harrastuskauden 2018-2019 päättymistä Teatteri Gaalassa sunnuntaina 19.5.2019. Teatteriryhmät jatkavat toimintaansa elokuun lopussa / syyskuun alussa. Teatteritoiminta ei kuitenkaan jää kokonaan kesätauolle, vaan kesäteatterin harjoituskausi starttaa ja elokuussa katsojia viihdyttää koko perheen näytelmä KIDnappaus! Seuraa kesäteatterin Facebook-tapahtumaa niin pääset kurkistamaan kulisseihin!


5.5.2019

Teatteri Roinelan tämän vuoden harrastajat saavat ilmoittautua ensi syksyn ryhmiin ennakkoon 16.5-1.6.2019 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin takaa. Uusien harrastajien ilmoittautuminen aukeaa elokuussa 2019 ja siitä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.


9.3.2019

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan kesäteatteriin? Kesällä 2019 esitettävään näytelmään KIDnappaus! etsitään vielä muutamaa aikuisnäyttelijää! Lisätietoja: info(a)teatteriroinela.fi


8.3.2019

Teatteria! Sirkusta! Tanssia! Askartelua! Päiväleirien muodossa 7-11-vuotiaille
Luova lava –päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin, sanataiteen ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita, sillä leireillä on tekemisen riemua. Leireillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen tai musisoiden. Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana -konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle.


Leirit järjestetään 3.-7.6. ja 10.-14.6. Päivittäin 9.30-15.30.
Kesän yhden viikon leirihinta on 120 euroa ja kaksi leiriviikkoa yhteensä 220 euroa.
Lisätietoja: anttila.lauramari(a)gmail.com.

© Copyright 2021

Mobirise site software - Check it